Actigo
Search
K

Zrušení uživatelského účtu

Actigo respektuje práva uživatelů na ochranu jejich dat a umožňuje tedy kdykoliv jejich uživatelský účet smazat
V uživatelském menu nabízí aplikace Actigo možnost Smazat účet. Tato operace je nevratná a provede následující
  • Odstraní veškeré příspěvky vytvořené uživatelem nebo se k němu vztahující (zmizí ze zdí jejich příjemců)
  • Odstraní veškeré individiduální aktivity vytvořené či importované uživatelem
  • Odstraní obsah veškerých zpráv vytvořených uživatelem (zprávy kvůli zachování vláken nemizí, avšak textový obsah je přepsán znaky XXXXX)
  • Odstraní všechny relace mezi uživatelem, ostatními uživateli a pořádanými aktivitami
  • Odstraní uživatele ze všech týmů, jichž je členem
  • Odstraní veškeré údaje, které byly uloženy v uživatelském účtu, vč. přístupových klíčů a propojení se službami třetích stran, s výjimkou tzv. nezbytných údajů = plného jména, ročníku a země, které se budou nadále zobrazovat na startovních listinách a výsledovkách závodů, na které se uživatel registroval prostřednictvím Actigo nebo přímo jejich pořadatele, pričemž odsouhlasením podmínek registrace k tomu udělil souhlas
Protože smazáním účtu dojde i k odstranění e-mailové adresy, která sloužila k uživatelskému přihlašování do aplikace, může být tato adresa použita znovu pro registraci a vznikne tak zcela nový uživatelský účet.